Petua Warisan Perkasa Enterpise (AS0272107-W) adalah sebuah syarikat yang menawarkan rawatan tradisional dimana ianya juga merupakan pengeluar Minyak Ikan belacak yang original secara zaman berzaman di Malaysia. Petua kami diwarisi secara turun temurun dari nenek moyang kami bertujuan untuk membantu semua kaum Adam tidak kira pangkat, umur, bangsa dan agama dimama ianya akan dapat membantu mengembalikan kebahagian rumah tangga dan mengeratkan lagi kasih sayang antara suami isteri.

Huraian maksud Petua Warisan Perkasa

petua

Petua

Kami telah mengamalkan 5 petua berpandukan kitab-kitab melayu Islam dimana ia dapat menyelesaikan masalah zakar yang dibelengui kebanyakan lelaki zaman sekarang dan akan datang yang mana meningkat usia.

warisan

Warisan

Kami telah diwarisi cara-cara untuk mendapatkan berbagai jenis akar kayu yang terpilih lagi bermutu tinggi yang mana ianya mangandungi khasiat yang berkesan dan semulajadi. Setiap akar-akar kayu dicari menggunakan petua, cara-cara dan ayat-ayat Al-Quran berpandukan dari petua-petua nenek moyang kami (orang Melayu Lama) - untuk menghasilkan Minyak Belacak yang original.

perkasa

Perkasa

Produk keluaran kami dapat memberi hasil dan perubahan yang amat ketara lagi cepat dan perkasa (Besar Panjang, keras, teguh, Utuh, kukuh, Teguh dan Tahan lama).Segala bukti-bukti dan cara mengunakan prodak kami telah disediakan didalam laman web kami.

Dikeluarkan olehDiedarkan oleh

CIKGU MD SAAD (SAID MISAI)
No. 14, Kampung Matang Bonglai kecil, Ayer Hitam 06150 Alor Setar, Kedah Darul Aman.
Tel: 04-7946495

CIKGU MOHD ANUAR BIN MD SAAD
No. 42 Jalan Jati SD 4/3, Bandar Baru Sri Damansara, Kepong Selangor, Malaysia, 52100.
Tel: 019-5453291 (Cikgu Mohd Anuar)